Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Стефка Янева: „Чувствам се страхотно“

Стефка Янева: „Чувствам се страхотно“

Четирима късметлии започнаха своята пълна промяна преди малко повече от две седмици. В рамките на 90 дни ще променим живота на Стефка, Веселина, Йордан и Светла, чрез редица разкрасителни процедури, дентални промени, спорт и хранителни режими. През тази седмица участниците в „Искам Нов Живот“ споделят по Power FM преживяванията си в предаването и как им се отразява участието в настоящия сезон 6.

Само за две седмици Стефка Янева успя да свали около 1,5 кг от теглото си. Тя вече свиква с хранителния си режим и това, че се налага да работи нощни смени не е вече проблем за нейното хранене. „ Чувствам се страхотно. За 14 дни постигнах добри резултати. Тренировките в студио "София" ми се отразяват страхотно, чувствам се много тонизирана. Също така започнаха посещенията в MY Smile, където се надявам да ми изградят една нова, уникална усмивка. За краткото време в предаването в студио „Амбър“ успяха да ми сменят цвета на косата и смея да твърдя, че си го харесвам страшно много. Ако трябва да обобщя всичко до момента върви по план, а това е най-важното“, сподели емоциите си Стефка.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация