Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Стефка Коева: „Надявам се предаването да сбъдне моята мечта да стана майка“

Стефка Коева: „Надявам се предаването да сбъдне моята мечта да стана майка“

През изминалата седмица слушателите на Power FM чуха първите интервюта на участниците в сезон 6 на “Искам Нов Живот“. Стефка, Веселина, Йордан и Светла споделиха емоциите си от това, че са избрани от десетки желаещи за участие и най-вече от факта, че в следващите три месеца ще променят в себе си неща, които по една или друга причина до сега не са успели.

Стефка Коева е най-младата участничка в сезон 6. Тя е на 26 години от град Бургас и работи като медицинска сестра. Мобилизирана е максимално да постигне целите си в предаването, защото за нея и съпругът и предстоят много важни месеци. Стефка ще се подложи след участието си в “Искам Нов Живот“на ин витро процедури и иска да свали около 10 кг, за да бъде напълно готова за тях.

„Имам огромно желание да стана майка. Последните години преживях две неуспешни бременности, а в следствие на операции качих доста килограми, с които не мога да се справя. Искам да сваля около 8-10 кг и поради тази причина се записах за участие с предаването. Следях какво се случи в сезон 5 и знам, че в “Искам Нов Живот“ има големи професионалисти, които ще ми помогнат да осъществя мечтата, а именно да стана майка“, с оптимизъм споделя Стефка.

Слушайте всеки ден редовните емисии на “Искам Нов Живот“ по Power FM, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация