Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE
ON AIR 00:00 - 07:00
Power Hour Програмата

Искам нов живот

Стартираха записванията за сезон 7 на „Искам Нов Живот“!

Стартираха записванията за сезон 7 на „Искам Нов Живот“!

Първото в България радио реалити "Искам Нов Живот" стартира своя седми сезон. Кастингът на една от най-успешните кампании на радио Power FM отново ще се окаже повратна точка за някой от нашите слушатели. За последните няколко години всички ментори в „Искам Нов Живот“ допринесоха за огромната промяна в положителна посока на десетките участниците в нашата инициатива. За много от слушателите на Power FM, „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

Кастингът за сезон 7 e факт и всеки, който желае да внесе положителна промяна в начина си на живот има шанса да се запише за участие. От днес до 2 февруари (включително) ще текат записванията, а в края на нашия кастинг трима души ще получат уникалния шанс за пълна промяна. В рамките на три месеца, тримата избраници ще работят с изключителни професионалисти в сферата на спорта, разкрасителните процедури, естетични и дерматологични специалисти. Менторите в  „Искам Нов Живот“ ще имат на разположение точно 90 дни, за да променят визията, физиката и най-вече психиката на всеки един участник.

Ако винаги сте искали да имате перфектната фигура, забележителна визия и завидно самочуствие, и сте навършили 18 години имате право да се запишете за участие. Кликнете тук и попълнете бланката с необходимата информация. Щом попълните всички полета ще получите email, който ще бъде потвърждението за вашето записване. Наш представител ще се свърже с вас, ако бъдете сред одобрените за втория етап от кастингите. От всички кандидати ще бъдат избрани трима души, които ще участват в сезон 7 на „Искам Нов Живот“. Настъпи време за промяна!

През настоящата седмица по  Power FM може да чуете интервюта с участниците в изминалия шести сезон, които споделиха как се отрази промяната на техния живот и доволни ли са от постигнатите резултати.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация