Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София свали 10 килограма само за месец и половина!

София свали 10 килограма само за месец и половина!

София Даракчиева върви по безкомпромисен начин в „Искам Нов Живот“. Тя свали цели 10 кг от теглото си и то в рамките само за 45 дни. Освен това тя стопи близо 10 см от талия и ханш.

„Много съм доволен от София. До сега тя изпълнява всичко на 100% и резултатите са закономерни. Свалените килограми за мен са очаквани, тъй като тя имаше доста излишни килограми и с правилната диета и правилните тренировки знаех до къде трябва да стигне. Когато и направя лека промяна в хранителния режим, веднага и се отразява положително, която показва, че метаболизма работи много добре. Не променяме много тренировките, защото за сега те и се отразяват добре. В последния месец ще направим една лека ротация на храната, чрез  което тя ще продължи да сваля килограми, дори след края на трите месеца в предаването“, сподели Стоян Стоянов от „Красиви тела“.

И трите ни участнички продължават своите тренировки в спортен център „АЯКС“ и „Витал спорт“, както и разкрасителните процедури в студио за красота „Амбър“.

Слушайте всеки ден редовните емисии на „Искам Нов Живот“ по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация