Предна В момента Следва
DUA LIPA DANCE THE NIGHT (FROM BARBIE THE ALBUM)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Искам нов живот

София ще продължи да работи със Стоян Стоянов и след края на „Искам Нов Живот“

София ще продължи да работи със Стоян Стоянов и след края на „Искам Нов Живот“

Скоро ще разберем отговорът на въпроса „можем ли да претърпим пълна промяна само за 90 дни“. Именно с такава надежда влязоха в „Искам Нов Живот“ София Даракчиева, Теодора Михова и Маринела Иванова. В сезон 5 на нашето радио реалити трите ни участнички тренират под ръководството на Кирил Танев и Стоян Стоянов от „Красиви тела“. Треньорите отговарят индивидуално за всяко от момичетата, като им изготвиха хранителни режими и тренировъчни програми.

Стоян Стоянов тренираше през последните три месеца София Даракчиева, която в рамките на предаването свали около 12 килограма и загуби над 10 см от талия и ханш. „София каза, че се чувства прекрасно от режима, който спазва, а тренировките я правят жизнена и енергична. С нея планираме да продължим да работим заедно, но след края на „Искам Нов Живот“ ще имаме един месец, в който ще оставим психиката на София да почине и ще направим по-лек хранителен режим. Важно е да се знае обаче, че в този месец не трябва отново да се връщаме към вредните си навици, а по-скоро един или два пъти в седмица можем да си позволим по-свободно хранене. Тренировките в този месец също ще са по-леки, като основната цел е да подготвим тялото и най-вече психиката за предстоящите месеци с нови хранителни режими и тежки тренировки“, сподели Стоян Стоянов от „Красиви тела“.

В „Искам Нов Живот“ настоящата седмица е последна, в която трите ни участнички ще тренират и ще спазват хранителен режим, а през следващата ще бъде и финалът на сезон 5. Следете редовните емисии на предаването всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация