Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Мазуренко: „За Светла предстои стягане на мускулна маса“

София Мазуренко: „За Светла предстои стягане на мускулна маса“

Хранителните режими и тренировъчните програми на участниците в сезон 6 започнаха. София Мазуренко от студио “София“ в град Бургас изготви специални индивидуални програми за всеки участник, като целта за всеки ще бъде различна. През тази седмица в ефира на Power FM София ще коментира всеки един от избраните и какви са конкретните цели за тях.

Светла Ганева преди известно време е свалила голям брой килограми, но в един момент това сваляне е спряло и тя иска да се пребори с поне още 7-8 кг. Радостното за нея е, че когато е отслабнала е успяла да задържи резултата, а това ще и даде един добър старт в „Искам Нов Живот“.

„Първо искам да кажа, че всички участници повтарят една и съща грешка, а именно да ядат плодове късно вечер. Те мислят, че това е лека храна и няма проблем да се консумира вечер преди лягане, но това не е така. Голяма част от плодовете съдържат захари, които не могат да се усвоят от организма преди лягане и именно това е причината да не е добре да ядем плодове преди сън. Специално за Светла Ганева трябва да обърнем внимание на едно нещо. Преди време тя е отслабнала, а сега е време освен да сваляме килограми, да стягаме и мускулна маса. В храните ще заложим повече на белтъци. Ще има и доста силови тренировки, за да може да стегнем тялото. Също така с нея ще направим фейс фитнес, чиято цел е да стегнем и лицето, защото когато човек отслабва е важно да се грижи и за лицето си“, сподели София Мазуренко.

Тренировките и промяната на участниците продължават и тази седмица, а всеки може да следи промяната в редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация