Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Мазуренко:“ Йордан Шопов е прекрасен човек и много лесно се работи с него“

София Мазуренко:“ Йордан Шопов е прекрасен човек и много лесно се работи с него“

Три жени и един мъж ще бъдат променени в следващите три месеца. Това е основната идея на сезон 6 в “Искам Нов Живот“. Четиримата участници посещават за своите тренировки  студио „София“ в град Бургас. Съща така се подлагат на процедури в студио за красота „Амбър“ и международен дентален център „MY Smile”.

През миналата седмица в ефира на Power FM Йордан Шопов заяви, че практикува много интересни занимания,  дадени му от София Мазуренко. Той започна да навлиза в добра форма, без да е нужно да практикува тежки тренировки във фитнеса. „При Йордан е важно да спазва хранителния режим стриктно, това ще му помогне да постигне резултати. Йордан има често нощни смени, но въпреки това дори след тях си прави планираните тренировки. След тренировка той се храни предимно с белтъци. Стараем се 40-50% от дневното му меню да са белтъци и по-малко да са въглехидрати и мазнини. Освен това при нас в студио „София“ тренират доста жени, а това стимулира Йордан при тренировките. Често посещава салса и бачата и изпълнява всичко стриктно. Мога да кажа, че Данчо е прекрасен човек и много лесно се работи с него“, коментира за Power FM София Мазуренко.

Ако искате да разберете как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и обзорното съботно издание с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация