Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Мазуренко: „Веселина наистина показва как трябва да живее един човек на 48 години“

София Мазуренко: „Веселина наистина показва как трябва да живее един човек на 48 години“

Студио „София“ в град Бургас е място където може да практикувате различни видове занимания, които да ви накарат да се чувствате добре, а същевременно с това и да влезете във форма. Нашия ментор София Мазуренко е човек, който ще ви изготви индивидуален хранителен режим , съобразен с вашето ежедневие. Участниците в сезон 6 на “Искам Нов Живот“ вече посетиха  на няколко пъти студио „София“, като изпробваха различни видове спорт, изцяло съобразени с техните нужди.

Веселина Василева е жена, която цял живот се опитва да се храни и живее здравословно, но въпреки това има какво да желае от към килограми и визуална промяна. Тя е на 48 години и иска да покаже, че жените на тази възраст могат да бъдат много активни и да живеят пълноценно.

„Най-важното, което трябва да променим при Веселина е, че тя смята годините за проблем. Това обаче категорично не е така! Тя изглежда много добре за човек на тази възраст е пример за това как трябва да живеем. Главния проблем при нея е, че метаболизма е малко по-бавен и възстановяването на тялото става по-бавно. Това всъщност не е голям проблем, защото за нея сме предвидили хранения през 3 часа, с повече плодове и зеленчуци, а тренировките ще са почти ежедневни.  След като направи 4-5 поредни тренировки Веселина ми сподели, че се чувства страхотно и няма никаква умора, а това e главната ни цел. Тя изпълнява до този момент всичко перфектно, което доказва, че е спортен тип жена“, коментира София Мазуренко.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM промяната на Веселина, Стефка, Йордан и Светла, както и обзорното съботно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация