Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Мазуренко: „Стефка има огромно желание да се промени в предаването“

София Мазуренко: „Стефка има огромно желание да се промени в предаването“

Близо три седмици участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“ се променят по ръководството на нашите ментори. Стефка, Светла, Весела и Йордан следват предварително начертаните планове за всеки от тях и резултатите са видими. През настоящата седмица в ефира на Power FM София Мазуренко от студио „София“ в град Бургас коментира представянето на 4-мата избрани, като в детайли ще обърнем внимание на тренировките и хранителните режими на участниците.

За Стефка Янева предстоят много важни месеци. След като е преодоляла две неуспешни бременности, скоро ще се подложи на ин витро процедури и влизането в оптимална форма е задължително. „Стефка има огромно желание да се промени в предаването. Мобилизирана е много и иска да постигне своята цел. Най-трудното за нея е, че тя работи  нощни смени и то много интензивни. Работата като медицинска сестра на моменти не позволява на Стефка да спазва часовете за хранене. Именно заради това за нея направих различно меню, което може да консумира на крак, дори когато е на работа вечер. Вече има безброй рецепти, за пълнозърнести бисквити или мъфини с извара, които можем да консумираме когато нямаме време за хранене. Все пак не трябва да прекаляваме с това, защото ако имаме бавен метаболизъм трябва много да се внимава с подобни храни. Най-добрата тренировка, която може да засили метаболизма ни е интервалната, което значи да редуваме кардио и силова част. Дори ако тренираме така сутрин, по този начин усилваме работата на метаболизма за целия ден“, сподели за Power FM София Мазуренко.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация