Предна В момента Следва
DIPLO ON MY MIND (PURPLE DISCO MACHINE REMIX)

Искам нов живот

София Мазуренко: „Промяната започва първо ментално и след това физически“

София Мазуренко: „Промяната започва първо ментално и след това физически“

Какво се случи след втория месец в сезон 6 на „Искам Нов Живот“? Отговор на този въпрос потърсихме през изминалата седмица. Светла, Йордан, Веселина и Стефка  се променят с всеки изминал ден. Всеки един от тях е подложен на тренировки и хранителни режими, изготвени от София Мазуренко, преминаха през редица ритуали и разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, а също така се постарахме да изградим перфектната усмивка за всеки един, като за това се погрижиха специалистите от международен дентален център „MY Smile”.

През настоящата седмица София Мазуренко сподели за Power FM, до какъв етап достигнаха участниците в предаването. На няколко пъти тя спомена, че със Светла работят най-вече ментално и това е довело до страхотни резултати. „Добри резултати се постигат най-вече когато работим ментално. Промяната започва винаги от там!  Ако тренирате и се храните добре, но постоянно си повтаряте, че не изглеждате добре, то тогава и резултатите няма да ви удовлетворяват. Със Светла в продължение на две седмици спряхме тренировките и реших да и дам упражнения за мозъка, най-вече чрез медитация и опознаване на вътрешния свят. Веднага след това тя започна отново да отслабва и да постига страхотни резултати, което доказва, че промяната започва първо ментално и след това физически“, коментира София Мазуренко.

Ако искате да разберете как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и обзорното съботно издание с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация