Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE

Искам нов живот

София Мазуренко: „При Йордан нещата се получават, защото той следва стриктно предначертания план“

София Мазуренко: „При Йордан нещата се получават, защото той следва стриктно предначертания план“

Три жени и един мъж се променят в рамките на три месеца. Това е основната идея на сезон 6 в “Искам Нов Живот“. Четиримата участници продължават да посещават за своите тренировки  студио „София“ в град Бургас. Съща така се подлагат на процедури в студио за красота „Амбър“ и международен дентален център „MY Smile”.

През настоящата седмица нашия ментор София Мазуренко споделя за Power FM на какъв етап от своята промяна е всеки един от избраните. Йордан Шопов се наслаждава изключително много на участието си в предаването и както самия той сподели огромно удоволствие му носят часовете прекарани в студио „София“. “Работата с Йордан е удоволствие. Той изпълнява всичко, което му бъде зададено, а с такива хора се работи много лесно. С Данчо работим за да изградим едно хармонично, релефно тяло. Той не иска да трупа маса и големи мускули и ние съобразяваме тренировките с неговото желание. Продължаваме да практикуваме с него пилатес и гимнастика за отслабване. При Йордан нещата се получават, защото той следва стриктно предначертания план. Това се отнася за всеки, който иска да се промени. За да постигнете добри резултати, трябва да спазвате на 100% хранителните режими и тренировъчните програми. В противен случай резултатите ви ще бъдат незадоволителни“, коментира София.

 

Ако искате да разберете как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и обзорното съботно издание с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация