Предна В момента Следва
TONES AND I DANCE MONKEY

Искам нов живот

София Мазуренко ни съветва „как да изгорим коремните мазнини“

София Мазуренко ни съветва „как да изгорим коремните мазнини“

Студио „София“ в град Бургас е място където може да практикувате различни видове занимания, които да ви накарат да се чувствате добре, а същевременно с това и да влезете във форма. Нашия ментор София Мазуренко е човек, който ще ви изготви индивидуален хранителен режим , съобразен с вашето ежедневие. Участниците в сезон 6 на “Искам Нов Живот“ вече посещават редовно  студио „София“, като изпробваха различни видове спорт, изцяло съобразени с техните нужди.

Като човек обичаш спорта и здравословното хранене Веселина Василева си е изградила определени навици, върху които София Мазуренко трябва да работи.  „Винаги когато започвам работа с някой, аз го питам какво иска да промени в себе си. Веселина ми сподели, че иска най-вече да работим за стягане на корем и прибиране на ханш и талия. Именно заради това с нея практикуваме много „бодифлекс“. Това е вид специфично дишане с вакуум. Този вакуум се прави в корема и се състои в пет фази. Препоръчвам на хората да практикуват „бодифлекс“ в началото с треньор, защото е важно да го изпълняваме правилно. След това може да го правите и сами, всеки ден на гладен стомах. Ако го правите правилно, със сигурност ще постигнете резултат. Забелязала съм, че масово хората си мислят, че за да приберат и оформят корема, трябва да правят само коремни преси. Това не е вярно! Добре е да правите мускули на корема, но когато имате мазнини над тях, никой няма да види тези мускули. Заради това е важно да горим мазнините, като правим високо интензивни тренировки, при които повишаваме много телесната температура, така ще постигнем желаните добри резултати в коремната област“, коментира София Мазуренко.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM промяната на Веселина, Стефка, Йордан и Светла, както и обзорното съботно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация