Предна В момента Следва
LIGHTHOUSE FAMILY AIN'T NO SUNSHINE

Искам нов живот

София Мазуренко: „Не консумирайте сложни въглехидрати след 16:00 часа“

София Мазуренко: „Не консумирайте сложни въглехидрати след 16:00 часа“

Студио „София“ в град Бургас е място където може да практикувате различни видове занимания, които да ви накарат да се чувствате добре, а същевременно с това и да влезете във форма. Нашия ментор София Мазуренко е човек, който ще ви изготви индивидуален хранителен режим , съобразен с вашето ежедневие. Участниците в сезон 6 на “Искам Нов Живот“ посещават редовно  студио „София“, като изпробваха различни видове спорт, изцяло съобразени с техните нужди.

За по-малко от два месеца Веселина Василева успя да свали цели 8 см от ханша си, а това е прекрасна новина за всяка дама. „Веселина е доста стриктна във всичко, което прави. Има обаче едно нещо, с което все още се борим. Тя обича да консумира хляб, а това не е добре за нейния хранителен режим. Опитваме се да го намалим до минимум, но в България има много изкушения, който са направени от тесто и е много трудно човек да спре всичко изведнъж. Ако трудно ограничавате хляба, може да си позволите по две малки филийки пълнозърнест хляб, а най-важното е да го консумираме до 16:00 часа, защото това е въглехидрат, който се разгражда много бавно в организма. Моят съвет е ако имате вредни навици, да ги ограничите за седмица, след това ще ви бъде по-лесно да ги спрете“, сподели за Power FM София Мазуренко.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM промяната на Веселина, Стефка, Йордан и Светла, както и обзорното съботно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  ANNE-MARIE
  FRIENDS
 • 2
  EQUINOX
  BONES
 • 3
  SIA
  FLAMES
 • 4
  4MAGIC
  TOGETHER
 • 5
  ARIANA GRANDE
  NO TEARS LEFT TO CRY
Цялата класация