Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Мазуренко:“ Ако се поглеждаме в огледалото и си казваме, че изглеждаме зле, нормално е да се чувстваме зле“

София Мазуренко:“ Ако се поглеждаме в огледалото и си казваме, че изглеждаме зле, нормално е да се чувстваме зле“

Какво се случи първите три седмици в сезон 6 на „Искам Нов Живот“? Отговор на този въпрос потърсихме през изминалата седмица. Светла, Йордан, Веселина и Стефка вече започват да усещат промяната. Всеки един от тях ще бъде подложен на тренировки и хранителни режими, изготвени от София Мазуренко, ще преминат през редица ритуали и разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, а също така ще се постараем да изградим перфектната усмивка за всеки един, като за това ще се погрижат специалистите от международен дентален център „MY Smile”.

Светла Ганева сподели в ефира на Power FM, че със София Мазуренко работят много с медитация и ментална дейност. „В началото със Светла направихме няколко масажи за лице и видяхме, че тя много трудно отпуска челото си, което значи, че има голямо напрежение. Именно поради това решихме да започнем с нея по-сериозна ментална дейност. Проведохме вече няколко медитации и мога да кажа, че това и се отразява много добре. Препоръчвам на всички хора преди да предприемат някаква промяна, да се запитат „обичат ли себе си“, защото това е най-важното. Ако се поглеждаме в огледалото и си казваме, че изглеждаме зле, нормално е да се чувстваме зле. Най-лесното упражнение е да застанем пред огледалото и да повтаряме „аз обичам себе си“, гарантирам ви, че така ще се почувствате по-добре“, сподели София Мазуренко.

Ако искате да разберете как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и обзорното съботно издание с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация