Предна В момента Следва
MOLELLA, GAMUEL SORI, MINELLI LET'S DANCE (VOLARE)

Искам нов живот

София Даракчиева: “Страхотно е да сваляш килограми и да не чувстваш глад“

София Даракчиева: “Страхотно е да сваляш килограми и да не чувстваш глад“

Много доволна от постигнатите резултати в „Искам Нов Живот“ е София Даракчиева. Тя свали 10 килограма в рамките на 45 дни и продължава да следва стриктно предначертания план заедно със нейният треньор от "Красиви тела" Стоян Стоянов.

„Благодарение на хранителния режим на Стоян свалих 10 килограма и то за по-малко от два месеца, което мисля, че е страхотен резултат. По-важното е, че не изпитвам никакъв глад, което доказва, че свалянето на килограми не преминава през гладуване, а напротив. Продължаваме с хранителния режим, който Стоян ми направи, като сменихме само леко грамажите. Въпреки, че постигнах страхотни резултати, все още нямам дни, в които да ям каквото си поискам. Мога да посъветвам всички, които се притесняват, че им трябва много време да си приготвят храната и това ги спира да започнат хранителни режими, да приготвят храна за 2-3 дни, така ще им бъде много по-лесно и ще си изградят един страхотен навик“, сподели София в ефира на радио Power FM през изминалата седмица.

През тази седмица трите участнички в „Искам Нов Живот“ направиха и FITVIBE тренировка във „Витал спорт“, като останаха впечатлени от нейната ефективност. Очаквайте подробности за упражненията и в какви ситуации бихте могли да се възползвате от тях.

Слушайте всеки делничен ден по радио Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“, както и обзорното съботно предаване от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация