Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

София Даракчиева: „Промяната е нещо страхотно, харесвам се изключително много“

София Даракчиева: „Промяната е нещо страхотно, харесвам се изключително много“

На финала на сезон 5 в „Искам Нов Живот“ е време за равносметка. Успяхме ли да изпълним задачата си в рамките на три месеца да променим София Даракчиева, Маринела Иванова и Теодора Михова. По тази тема разговаряхме с нашите участнички.

През всичките 90 дни София Даракчиева сваляше най-бързо килограми. В крайна сметка за трите месеца в предаването тя успя да свали около 13 кг, като продължава да работи със своя треньор Стоян Стоянов. „Мисля, че да свалиш 13 кг за три месеца не е никак малко. Именно за това съм доволна от това, което направих в предаването. Изпитвах сериозни трудности в първите две седмици, но след това напипах точния ритъм и нямах никакви проблеми. В момента се чувствам отлично и след края на „Искам Нов Живот“ продължавам да работя с моя треньор Стоян Стоянов, сподели София.

Тя сподели, че вредните навици, с които е живяла са вече в миналото. „Тази промяна е нещо страхотно. Харесвам се изключително много, близките ми ме подкрепят и смело мога да кажа, че вече имам нова посока в живота си“, каза още София Даракчиева.

Слушайте Power FM за да разберете кога започва сезон 6 на „Искам Нов Живот“ и как може да се запишете за участие.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация