Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Сезон 6 ще шокира с невиждана до сега процедура за мъже!

Сезон 6 ще шокира с невиждана до сега процедура за мъже!

Имената на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“ ще станат ясни всеки момент. 4-ма души ще претърпят пълна промяна в следващите три месеца, след като ще се подложат на стриктни диети, хранителни режими, разкрасителни процедури и дентални промени. Голям брой професионалисти във всички тези области ще се погрижат за положителна промяна в живота на всеки един участник.

През следващите три месеца в „Искам Нов Живот“ ще  видим уникални процедури, които нямат еквивалент в Бургас. Една от тях прави силно впечатление. Става дума за нашумялата в световен мащаб скалп микропигментация.

Това е процес, при който на скалпа се татуират малки точици пигмент в кожата на главата, и се създава ефект, приличащ на външен вид на коренчета на поникваща коса. Това съвременно решение е доста успешен и все по- популярен метод при наличие на косопад. Поради достъпната цена, бързият ефект и дълготрайността на метода за “поява на коса”, скалп микропигментацията е една от най- благоприятните процедури за мъжете взискателни към своя добър външен вид и самочувствие.

Скалп микропигментацията се прилага предимно за мъже, които имат оредели коси, или са с изцяло оголени зони. Това е „незабавно решение за косопад“ и няма инвазивна хирургия, никакво увреждане на скалпа и кожата на главата. Този метод създава ефект на коса подстригана 1- ви номер и е приблизително на линията на опадалата коса. Процедурата е подходяща за използване при белези, камуфлаж, трансплантация или за сянка на малки области, където косата е изтъняла на места, както и за уплътняване на съществуващата рехава коса.

От студио за красота „Амбър“ успокоявят, че болката при тази услуга е минимална, и е доста  по- малко в сравнение с трансплантацията на коса. Предлага се локална анестезия, която потушава болката в зоната на главата. Голяма част от хората издържат без проблем през цялото времетраене на процедурата.

Слушайте всеки ден редовните емисии на „Искам Нов Живот“ по Power FM, както и бзорното предаване, всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация