Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Сезон 5 на „Искам Нов Живот“ стартира!

Сезон 5 на „Искам Нов Живот“ стартира!

Първото в България радио реалити "Искам Нов Живот" стартира своя пети сезон. Кастингът на една от най-успешните кампании на радио Power FM отново ще се окаже повратна точка за някой от нашите слушатели. За последните 4 години всички ментори в „Искам Нов Живот“ допринесоха за огромната промяна в положителна посока на десетките участниците в нашата инициатива. За много от слушателите на Power FM, „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

Кастингът за сезон 5 e факт и всеки, който желае да внесе положителна промяна в начина си на живот има шанса да се запише за участие. През целият месец май ще текат записванията, а в края на нашия кастинг трима души ще получат уникалния шанс за пълна промяна. В рамките на три месеца, тримата избраници ще работят с изключителни професионалисти в сферата на спорта, разкрасителните процедури, естетични и дерматологични специалисти. Освен това участниците в „Искам Нов Живот“ ще имат привилегията да тренират абсолютно безплатно в едни от най-реномираните фитнес центрове в Бургас, където работят доказани специалисти в областта на здравословния начин на живот.  Менторите в  „Искам Нов Живот“ ще имат на разположение точно 90 дни, за да променят визията, физиката и най-вече психиката на всеки един участник. В края на тези три месеца ще се проведе финал и специално жури ще определи призовата тройка.

Ако винаги сте искали да имате перфектната фигура, забележителна визия и завидно самочуствие, и сте навършили 18 години имате право да се запишете за участие. Кликнете тук и попълнете бланката с необходимата информация. Щом попълните всички полета ще получите email, който ще бъде потвърждението за вашето записване. Наш представител ще се свърже с вас, ако бъдете сред одобрените за втория етап от кастингите. От всички кандидати ще бъдат избрани трима души, които ще участват в сезон 5 на „Искам Нов Живот“.

АКО ВИНАГИ СИ ИСКАЛ ДА ПРОМЕНИШ ВИЗИЯТА СИ И СВОЯ НАЧИН ЖИВОТ, СЕГА НАСТЪПИ ТВОЯ ЧАС!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация