Предна В момента Следва
MAROON 5 MOVES LIKE JAGGER (FEAT. CHRISTINA AGUILERA)

Искам нов живот

Приключи и втори етап от кастинга на сезон 5

Приключи и втори етап от кастинга на сезон 5

С огромна палитра от човешки съдби и истории се срещнаха менторите в сезон 5 на „Искам Нов Живот“. След като над 50 души се записаха за участие в кастинга, организаторите отсяха половината, които бяха поканени на интервюта, като именно след тези интервюта менторите ще трябва да вземат тежкото решение да се спрат на трима души, които в следващите три месеца ще получат своята пълна промяна.

Интервютата от втория етап на кастингите се проведоха в няколко дни, а мястото бе студио за красота „Амбър“. Кандидатите бяха подложени на редица въпроси свързани най-вече с техните хранителни и тренировъчни навици, както и до колко са склонни на пълна промяна на тяхната визия.

Сериозно впечатление на менторите направиха част от съдбите на кандидатите. При една от тях заради редица операции, които в последствие са се оказали с грешна диагноза, една от кандидатките е качила над 40 килограма. Освен това въпросното момиче в момента прави опити да забременее, но заради наднорменото тегло на този етап това е невъзможно.

Разбира се и при тези интервюта не липсваха забавните моменти. Менторите искрено се забавляваха, когато разбраха, че един от кандидатите похапва по три шоколада на ден, в гарнитура с малко чипс и продължава да търси отговор на въпроса „Защо качвам килограми?“.

„Основната грешка на всички хора, които са качили килограми е, че искат много бързо да ги свалят и се доверяват на всякакъв вид вредни диети, а това само им засилва проблема. За да има дългосрочен ефект при отслабването и цялостната промяна на човек, то хранителните режими и тренировките трябва да са направени за конкретния човек и този човек да е наясно, че резултатите идват бавно, но ще са дълготрайни и най-вече здравословни“, коментираха менторите след като проведоха интервютата с избраните кандидати.

 

 

В петък, в ефира на радио Power FM ще станат ясни имената на тримата избрани, които ще влязат в сезон 5 на „Искам Нов Живот“. Още от следващата седмица те ще започнат своята пълна промяна – тренировъчен и хранителен режим, промяна на форма, цвят и структура на косата, дерматологични и козметични процедури. Слушайте всеки ден редовните емисии на сезон 5 на Искам Нов Живот, както и обзорното ни предаване в събота, от 14:00чPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация