Предна В момента Следва
JAX JONES & ZOE WEES NEVER BE LONELY

Искам нов живот

Представяме ви менторите в сезон 7!

Представяме ви менторите в сезон 7!

Както всеки сезон в „Искам Нов Живот“ и този път ние сме се спрели на професионалисти в областта на разкрасителните процедури и дентални специалисти, които ще ви помогнат да постигнете заветната цел. Менторите във всеки сезон са най-важните за участниците, защото техните съвети и действия внасят положителна промяна в живота на избраните.

Представяме ви менторите в сезон 7 на „Искам Нов Живот“:

Милена Стоянова – основателка на студио за красота “AMBAR” . То води своето начало от 1998 година. Милена Стоянова сбъдва своята мечта, като я превръща в реалност и създава магията позната и до днес - „AMBAR“. Салона е разположен в централната част на града на леснодостъпно и комуникативно място. В него ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка и прекрасно отношение. STUDIO AMBAR е олицетворение на импулса за красивото, модерното и индивидуалното във всяка визия и за всеки вкус. Милена е обучаващ фризьор в Academia LÓREAL и ще направи за Вас диагностика, като ще се съобрази с цялостното Ви излъчване. Тя ще сътвори актуален стайлинг и модерна визия!

Нейна грижа ще бъдат проблеми със скалпа, косата, лицето, мигли, грим и прическа, окосмяване и цялостна визия.

 

 

Д-р Йоав Мазор -  специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия. Собственик и мениджър на компанията PRM 3D’s. Съосновател на Международен дентален център MY Smile 
В болница „Shiba“ е мениджър на клинични случаи със специални нужди: ментални увреждания, ортогнатна хирургия, кранио-фациални разстройства и синдроми.
Частната му практика е фокусирана в областта на ортодонтията – лингвални брекети, инвизалайн и др. системи с прозрачни алайнери, микро-импланти (винтове).
Ръководител е на катедра „Ортодонтия“ в “Clalit Smile”- Национален институт за дентално здраве. Член на Израелското Ортодонтско общество. Лектор в Израел, България и  Китай. Главен лектор на GC ORTHO (Япония) за Европа и ортодонтски консултант на Adenta (Германия).

 

 

Д-р Магдалена Николова - Съосновател на Международен дентален център MY Smile завършила Медицински Университет Пловдив през 2004 г. От същата година, започва частна практика в град Шумен. От 2013 г. е собственик на „Ем дент“ в град Шумен, като клиниката печели приз за най-добра нова клиника в България през същата година. Участник  в много лекции, курсове и конгреси, като най-значимите сред тях са: имплантно лечение в Германия, лазерно лечение в Италия, ортодонтска квалификация в Израел. Курсове за всички видове фасети.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM, редовните емисии на "Искам Нов Живот"!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация