Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В СЕЗОН 7 НА „ИСКАМ НОВ ЖИВОТ“

ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В СЕЗОН 7 НА „ИСКАМ НОВ ЖИВОТ“

Днес е последен ден от първия етап в кастингите на сезон 7 в „Искам Нов Живот“. За всички вас, които винаги сте мечтали да постигнете перфектната визия, но не сте знаели как сега е времето да го направите. 

За тези, които винаги са мечтали да живеят и да се чувстват перфектно! Даваме Ви шанс да го направите! Срещнете се с изключителни професионалисти в сферата на разкрасителните процедури, естетични, дентални и дерматологични специалисти. През последните 5 години успяхме да помогнем на десетките участници в нашето реалити, да променят вредните си навици и най-вече да разберат къде е тайната на здравословния живот и как да го приложим в забързаното си ежедневие. За много наши слушатели „Искам Нов Живот“ се превърна в преломен момент в техните съдби и им показа вярната посока в търсене на щастието.

Всеки желаещ да попадне в нашето радио реалити трябва да се запише за участие до края на днешния ден, като попълни кратка анкета.  От всички записали се, менторите в сезон 7 ще се спрат на няколко души, които ще бъдат поканени на интервюта, като след тях ще бъде решено кои ще имат шанса на променят в положителна посока своя живот. През следващата седмица ще се проведат въпросните интервюта или т.н. „втори етап“ от кастинга. Избраните ще имат възможността да се срещнат лице в лице с менторите в сезон 7, като ще им бъде даден шанс  да ги убедят, че са мобилизирани на 100% да се впуснат в приключението наречено „Искам Нов Живот“.

Слушайте редовните емисии на предаването, всеки делничен ден по радио Power FM!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация