Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

От „Амбър“ разкриват какви ще бъдат модните тенденции в следващите месеци!

От „Амбър“ разкриват какви ще бъдат модните тенденции в следващите месеци!

Как протече стайлинг промяната на участниците през настоящия шести сезон? Потърсихме отговор на този и други въпроси от нашия ментор Милена Стоянова от студио за красота „Амбър“. Там Стефка, Йордан, Светла и Веселина се подложиха на редица разкрасителни процедури, след които се промениха тотално.

Милена разкри пред Power FM какво предстои във финалните дни на предаването. „Мисля, че и с трите ни дами, положихме едни добри основи. Направихме на някои от тях кичури, на други различни видове оцветяване с лека промяна на цвят, които разбира се са съобразени с модните тенденции в момента. Финално ще им сменим и формата на косата, за да могат да усетят в още по-голяма степен промяната. Освен това ще ги подготвим за предстоящите студени месеци, ще ги запознаем с няколко техники, чрез които успешно сами да се грижат добре за косите си“, сподели Милена Стоянова.

Относно модните тенденции, които ще бъдат актуални в следващите месеци, Милена бе категорична  – „в началото на следващата година се очаква да има промяна в дължините на косите.  Дългите коси ще станат къси, а „карето“ отново ще бъде много актуално. Разбира се и удължените коси са винаги на мода, като тук ще се наблегне на визия, която напомня на естествено дълга коса, която е присъща най-вече за млади момичета. Актуални ще бъдат и студените цветове в косите, а съвсем скоро очакваме от "Loreal Professionnel" да ни изненадат с нови, металически цветове“, обобщи Милена от „Амбър“.

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация