Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Огромен интерес към сезон 5 на предаването „Искам Нов Живот“

Огромен интерес към сезон 5 на предаването „Искам Нов Живот“

Рекорден брой записали се след първата седмица от записванията в сезон 5 на „Искам Нов Живот“. Интересът към предстоящия сезон на първото в България радио реалити е огромен и до този момент записалите се за участие са десетки. Напомняме, че всеки един може да се запише в кастингът на предаването, като това трябва да се случи до 19 май, след което менторите в „Искам Нов Живот“ ще отсеят най-подходящите кандидати, които ще бъдат поканени на интервюта. След финалния етап от кастинга трима души ще имат шанса да влязат в сезон 5 на предаването.

За разлика от предишни години, този път в реализацията ще заложим на пълна промяна. Освен хранителни режими и тежки тренировки, за които ще отговарят Кирил Танев и Стоян Стоянов от онлайн магазин Красиви тела, участниците ще бъдат подложени на сериозен брой разкрасителни процедури в студио за красота Амбър. Най-успешната верига заведения в България Happy Bar & Grill ще бъдат отговорни за това нашите състезатели  да се хранят качествено и здравословно. Тримата избрани ще могат да тренират в едни от най-добрите фитнес центрове в Бургас – Витал спорт и спортен център Аякс.

Имаме огромна палитра от записали се. За голям брой от хората, които искат да влязат в сезон 5, нашата кампания е последен шанс да се преборят с килограмите, както и проблемите свързани с коса, скалп и кожа. Четейки писмата на нашите кандидати сме задължени да дадем всичко от себе си, за да помогнем на тези хора. За някои килограмите са всекидневно препятствие, а за други дори причина да нямат деца. Така, че сезон 5 на „Искам Нов Живот“ ще бъде повратна точка за всеки един, който бъде избран“, това заявиха менторите в „Искам Нов Живот“, които са пределно мобилизирани да променят живота на участниците.

Ако и вие сте от хората, които искат да заложат на промяната, то можете да се запишете в нашата форма за участие до 19 май.

Слушайте всеки ден редовните емисии на нашата кампания в ефира на Power FM. Напомняме ви, че събота от 14:00 до 14:30 може да чуете седмичен обзор на най-интересните теми, за които сме говорили през изминалите делнични дни.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация