Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Нов oнлайн магазин улеснява клиентите на студио за красота „Амбър“

Нов oнлайн магазин улеснява клиентите на студио за красота „Амбър“

Участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“ започнаха своите процедури в студио за красота „Амбър“ и са впечатлени от отношението и уменията на стилистите там. В рамките на предаването от „Амбър“ обещават да променят доста неща в Ивета, Силвия и Стефан, като с помощта на редица специални процедури, ще бъдат решени доста проблеми свързани с участниците.

Милена Стоянова от „Амбър“ сподели за Power FM, че вече все повече хора се възползват от безплатните консултации, които се правят с студиото. „Изключително важно е човек да си прави консултации, когато има даден проблем, защото всеки проблем открит от професионалист в ранен стадии, в бъдеще е по-лесен за отстраняване. Всеки може да направи записване за консултация на нашите телефони, като разбира се тези консултации с нашите стилисти са безплатни“, коментира Милена.

Тя се похвали и със съвсем нова придобивка, в голямото семейство на студио за красота „Амбър“. От съвсем скоро в интернет сайта на „Амбър“ може да се закупят много качествени продукти онлайн. „Живеем във време, когато всяка минута е ценна. Именно поради това, направихме този онлайн магазин, където се продават всички продукти, които се предлагат и в салона“, с усмивка споделя Милена Стоянова.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация