Предна В момента Следва
GEORGE MICHAEL AMAZING

Искам нов живот

Милена Стоянова: „В следващите години Стефка ще се наслаждава на естествено изглеждащи перманентни вежди“

Милена Стоянова: „В следващите години Стефка ще се наслаждава на естествено изглеждащи перманентни вежди“

В рамките на сезон 6 на „Искам Нов Живот“ ще се опитаме да променим възможно най-много неща в нашите участници. Светла, Йордан, Веселина и Стефка са подложени на разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, правят редица дентални промени в международен дентален център „MY Smile”, а студио „София“ в Бургас ще вкара във оптимална форма всеки един от четиримата избрани.

През настоящата седмица Милена Стоянова от „Амбър“ разкрива какво се случва с участниците и как преминава тяхната стайлинг промяна. Тя сподели за Power FM, че на Стефка ще бъдат направени перманентни вежди, но ще бъде използвана абсолютно нова техника за това. „На Стефка прилагаме една нова техника.  Работи се със специален уред, който дава възможност да се нарисуват веждите косъм по косъм с перманентни гримове, а резултата е изключително естествен вид на веждите. Тайната е в това, че космите се рисуват в различни посоки, това придава този естествен вид на веждите. Руми от „Амбър“ е човекът, който твори тези чудеса с веждите на нашите клиенти. Пигментите, които се използват при тази техника са на растителна основа и са абсолютно безвредни за кожата. Тяхната трайност е около 2 години, което означава, че ще наслаждаваме на перманентно, естествено изглеждащи вежди дълго време, без да се притесняваме, че ще ни е необходима голяма поддръжка за тях“, коментира Милена Стоянова от „Амбър“.   

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация