Предна В момента Следва
MOLOKO SING IT BACK

Искам нов живот

Милена Стоянова: „След скалп микропигментацията и процедурата „Cover 5”, Йордан Шопов изглежда наистина поразително“

Милена Стоянова: „След скалп микропигментацията и процедурата „Cover 5”, Йордан Шопов изглежда наистина поразително“

През миналия пети сезон на „Искам Нов Живот“ успяхме да се убедим в професионализма на стилистите от студио за красота „Амбър“. За три месеца те успяват тотално да променят визията на участниците в предаването, като за настоящия сезон 6 от „Амбър“ направиха нова доза „чудеса“.

На Йордан вече бе направена скалп микропигментация, а резултата е уникален или както самия Данчо отбеляза „това е шедьовър“. Милена Стоянова сподели за Power FM, че е изключително доволна от това, което са постигнали с Йордан. „Скалп микропигментацията при Йордан е перфектна. Тази услуга е подходяща както за мъже, така и за жени, които страдат от косопад. Целия екип на студио „Амбър“ преживяваме радостта, която Данчо изпитва в момента и сме горди с постигнатото. Той се промени не само външно, но успяхме да му придадем ново самочувствие и увереност. Освен това с него продължаваме през определено време да покриваме белите коси, чрез процедурата „Cover 5”. Самата процедура е само няколко минути  и се прави при измиване на клиента. В резултат получаваме изключително естествен цвят на косата, не си личи да има нанесена боя. Ако трябва да обобщя това, което направихме с Йордан, след скалп микропигментацията и процедурата „Cover 5”, Данчо изглежда наистина поразително, а хората ще се убедят след като качим и неговите снимки в края на предаването“, сподели Милена Стоянова.

Следете пълната промяна на Йордан, Светла, Стефка и Веселина в редовните емисии на „Искам Нов Живот“, които се излъчват всеки делничен ден по Power FM.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация