Искам нов живот

Милена Стоянова: „С Веселина се опитваме да променим доста неща, най-вече в косата“

Милена Стоянова: „С Веселина се опитваме да променим доста неща, най-вече в косата“

Достатъчно време ли са три месеца да се преборим с проблемите, свързани с нашата коса? Вероятно много хора си задават подобни въпроси. В „Искам Нов Живот“ се стараем за три месеца не само да се преборим с проблемите свързани с коса, скалп или кожа, но и да научим участниците в предаването „как да се грижат по най-добрия начин за външния си вид“.

Милена Стоянова и всички стилисти в студио за красота „Амбър“ отговарят за цялостната стайлинг промяна на участниците в сезон 6. След месец и половина в предаването промяната за участниците вече е факт, а до края очакваме още по добри резултати. Веселина Василева със сигурност притежава сериозен житейски опит, чрез който си е изградила определени навици. Трудно ли е за стилистите да променят тези навици? „Когато хората са си организирали живота и са изградили определени навици е много трудно да ги убеждаваме да пробват нещо различно. Въпреки това мисля, че успяваме да го направи, тъй като клиентите виждат сами положителната промяна, а когато има такава не е нужно да ги убеждаваме да пробват различни неща. С Веселина се опитваме да променим доста неща, най-вече в косата. В началото основната ни работа бе да я убедим, че нещата, които ще направим с нейната коса, ще бъдат само от полза за нея. На този етап виждам, че тя вече се убеди в това и промяната започва да се вижда“, сподели за Power FM нашия ментор Милена Стоянова.

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация