Предна В момента Следва

Искам нов живот

Милена Стоянова от студио „Амбър“: „Ще приложим на Йордан една уникална услуга, която е нещо ново за България“

Милена Стоянова от студио „Амбър“: „Ще приложим на Йордан една уникална услуга, която е нещо ново за България“

През миналия пети сезон на „Искам Нов Живот“ успяхме да се убедим в професионализма на стилистите от студио за красота „Амбър“. За три месеца те успяват тотално да променят визията на участниците в предаването, като за настоящия сезон 6 от „Амбър“ обещават нова доза „чудеса“.

Нашия ментор Милена Стоянова говори през тази седмица за слушателите на Power FM и разяснява каква ще бъде точно промяната за всеки един от 4-та избрани.

Единственото мъжко попълнение в този сезон Йордан Шопов ще бъде подложен на една уникална услуга наречена скалп микропигментация. „Тази услуга е насочена не само към мъжете, но и към жените, защото и при дамите съществуват изтъняване на косата или косопад. Чрез тази услуга можем много бързо и лесно, визуално да направим така  да изглежда, че има коса на местата където тя е опадала. При Йордан първо намалихме косата с машинка до възможно най-късия вариант, след което със специален уред се пуска на скалпа пигмент, който имитира естественото окосмяване. Това се прави на няколко пъти, а приложено на един мъж той изглежда, че има набола коса“, коментира Милена Стоянова от „Амбър“.

По нейни наблюдения подобен вид услуги стават все по търсени при мъжете, защото силния пол става все по-суетен и мъжете искат да изглеждат добре. Чрез скалп микропигментация могат да постигнат това много бързо и ефективно.

Следете пълната промяна на Йордан, Светла, Стефка и Веселина в редовните емисии на „Искам Нов Живот“, които се излъчват всеки делничен ден по Power FM.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация