Предна В момента Следва
JAY Z NEW YORK (FEAT. ALICIA KEYS)

Искам нов живот

Милена Стоянова от „Амбър“: “ Участничките разбраха как да подържат здрава своята коса, а това е най-важното“

Милена Стоянова от „Амбър“: “ Участничките разбраха как да подържат здрава своята коса, а това е най-важното“

През изминалите три месеца пълната промяна на участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ преминаваше и в студио за красота „Амбър“. През изминалите месеци Маринела Иванов, София Даракчиева и Теодора Михова се подложиха на редица процедури, чиято цел бе да заздрави техните коси и да преборим проблемите, които те имаха в тази област на човешкото тяло.

Милена Стоянова и всички стилисти от студио „Амбър“ се погрижиха за тази пълна промяна на нашите участнички и в края на сезон 5 можем да кажем, че Маринела, София и Теодора вече имат по-здрави, по-бляскави и най-важното по-жизнени коси. „Три месеца е добро начало за една промяна в косата. Това е време, което е напълно достатъчно да се създадат едни много добри навици как да поддържаме в добро състояния нашата коса. Участничките разбраха как да подържат здрава своята коса, а това е най-важното“, коментира Милена Стоянова.

Тя допълва, че българите все повече започват да се консултират със специалисти, когато имат проблеми с коса или скалп. „Диагностиката е най-важното нещо, когато имаме проблем с коса или скалп. Тя ще ни даде ясни отговори как да премахнем тези проблеми и какви продукти да използваме. Именно заради това е добре винаги да търсим мнението на специалист“, сподели Милена Стоянова от „Амбър“.

   

Слушайте Power FM за да разберете кога започва сезон 6 на „Искам Нов Живот“ и как може да се запишете за участие. В следващия сезон студио „Амбър“ ще бъде основна движеща сила и всеки участник ще бъде подложен на процедури, които са абсолютна новост за град Бургас, а други и за България.

 Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация