Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Милена Стоянова от „Амбър“:“ Стефка е изключително отворена към промени във външния си вид“

Милена Стоянова от „Амбър“:“ Стефка е изключително отворена към промени във външния си вид“

Каква ще е стайлинг промяната на участниците през този шести сезон? Потърсихме отговор на този и други въпроси от нашия ментор Милена Стоянова от студио за красота „Амбър“. Там в продължение на три месеца Стефка, Йордан, Светла и Веселина ще претърпят редица разкрасителни процедури, след които ще бъдат променени тотално.

Според стилистите от „Амбър“ Стефка Янева е мечтата за всеки професионалист в тази област, защото се доверява напълно и е готова на драстични промени с външния си вид. „Стефка е изключително отворена към промени във външния си вид. С нея ще направим много интересни неща. Първо ще и приложим една много красива техника за оцветяване, която е насочена към жени, които искат да запазят естествения си цвят. Това оцветяване ще бъде в топло кестеняво и ще е от няколко нюанса. Също така ще направим и ново очертание на нейните вежди, понеже в момента те са развалили своята хубава форма. Подстригването на Стефка, което ще направим ще бъде доста различно, тъй като ще подстрижем косата на нейна врат изключително късо, ще направим дръзка, смела и екстравагантна прическа, подходяща за млада дама като нея“, сподели Милена Стоянова от „Амбър“.

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация