Предна В момента Следва
MARK RONSON, BRUNO MARS UPTOWN FUNK (REMIX)

Искам нов живот

Маринела започва сериозното сваляне на килограми

Маринела започва сериозното сваляне на килограми

Това заяви категорино нейният треньор личен треньор Кирил Танев. От самото начало на сезон 5,той бе категоричен, че знае какъв е проблемът при Маринела и ще се справи с него. Месец и половина след началото на „Искам Нов Живот“ можем да кажем, че Кирил доказа отново, че е един от най-добрите фитнес треньори в България, след като в последните две седмици Маринела започна да топи сериозно килограми и сантиметри от талия и ханш.

„Много държах да имаме такъв случай в „Искам Нов Живот“, защото имахме проблем, който трябваше да бъде преодолян. Лесно е, ако метаболизма на човек работи, да му направиш хранителен режим и тренировъчна програма, и той веднага ще започне да сваля килограми. При Маринела не беше така, заради проблемите с метаболизма. При нея трябваше много специфична подготовка, още в началото казах, че тя ще качи килограми, но бях убеден в това, което правим и ето, че вече берем плодовете на нашата работа. Най-важното е, че тя ми се довери и нито за миг не загуби мотивация. Маринела изгуби над 10 см от талията, свали и близо 4 килограма. От тук нататък Маринела ще сваля поне по килограм на седмица и съм сигурен, че ще постигнем крайната цел. С нея ще продължим да работим и след края на предаването, защото тя е много мотивирана, а целта е да свалим достатъчно килограми, за да може тя и нейният съпруг да имат дете. По-голяма мотивация за нея и за мен не може да има“ това каза Кирил Танев от „Красиви тела“.

И трите ни участнички продължават своите тренировки в спортен център „АЯКС“ и „Витал спорт“. Както и разкрасителните процедури в студио за красота „Амбър“.

Слушайте всеки ден редовните емисии на „Искам Нов Живот“ по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация