Предна В момента Следва
DEEPJACK CRUSH (FEAT. VESELINA POPOVA)

Искам нов живот

Маринела, София и Теодора направиха първите си процедури за коса

Маринела, София и Теодора направиха първите си процедури за коса

Пълната промяна на участничките в „Искам Нов Живот“ що се отнася до коса и стайлинг също тече с пълна сила. Маринела Иванова, София Даракчиева и Теодора Михова вече преминаха своята диагностика в студио за красота „Амбър“ и започнаха процедурите, които ще променят изцяло тяхната визия. Стилистите от „Амбър“ са категорични, че след 80 дни тези момичета ще имат актуални за сезона прически и цвят на косата, съобразени изцяло с формата на лицата им. Менторът, които ще отговаря за този тип промяна в сезон 5, Милена Стоянова, е на мнение, че този период ще е напълно достатъчен за да бъдат отстранени проблемите с  техните коси, след като бъдат направени всички процедури с продуктите на световните лидери „Kerastase“ и „Loreal professionnel“.

„Започнахме работа с всички участнички. Това, което мога да кажа за всяка една е, че след три месеца тези жени ще имат коренна разлика в косата, структурата на косъма и скалпа и ще изглеждат по страхотен начин. Това, което установихме при диагностиката на Маринела е, че има косопад, именно заради това започнахме с дълбоко почистващ ритуал на скалпа, за да възстановим загубената коса. Убедена съм, че при нея ще постигнем един страхотен резултат“, това заяви Милена Стоянова.

Относно София, стилистите от студио „Амбър“ са единодушни, че единствения голям проблем при нея е, че има дълбоко омазняване на скалпа, но с правилно третиране този проблем ще бъде отстранен. Тя има добре подържана коса, а това е една прекрасна основа за надграждане.

Третата участничка Теодора Михова също премина първите си процедури в „Амбър“. „Теодора има естествена, небоядисана коса, но след неправилно третиране, тази коса е доста дехидратирана. Ще регулираме тази дехидратация и ще направим няколко дермо успокояващи процедури, чрез които ще се справим с този проблем“, заяви Милена Стоянова. Процедурите в  студио за красота „Амбър“  на участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ продължават и през следващата седмица.

Следете подробностите в програмата на трите участнички в редновните дневни емисии на Искам Нов Живот по радио Power FM.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация