Предна В момента Следва

Искам нов живот

Маринела Иванова продължава работа с Кирил Танев и след края на „Искам Нов Живот“

Маринела Иванова продължава работа с Кирил Танев и след края на „Искам Нов Живот“

Маринела Иванова имаше сериозни проблеми с метаболизма в началото на тренировките и хранителния режим, но това вече е минало. Изготвянето на индивидуален тренировъчен и хранителен режим, както и неговото активно проследяване и адаптиране започват да дават резултати и в нейния случай. За незапознатите ще припомним, че вследствие на грешна медицинска диагноза, медикаментозно и оперативно лечение Маринела покачва теглото си с повече от 30 кг.

„Предвид тези проблеми, бих казала, че резултатите ми след един месец тренировки са добри. Свалих близо 2 кг, но пък топя сериозно сантиметри от талия и ханш, където съм надолу 7 см. Знам, че тези килограми не са качени за 1 месец и няма как да искам да ги сваля за 30 дни, но продължаваме да работим с Кирил Танев и целта ще бъде постигната“, каза Маринела.

Тя сподели, че след края на трите месеца пълна промяна в „Искам Нов Живот“ ще продължи да работи със своя треньор, докато крайната цел не бъде изпълнена. „От тук до края на сезон 5 се надявам да топим по 2-3 килограма на седмица, това за сега е програмата максимум“, завършва анализа си на месец едно Маринела Иванова.

За Маринела също предстои сериозна промяна в цвета на косата, като за нея това ще бъде нещо ново, тъй като до сега тя беше с естествен цвят на косата. „Очаквам с нетърпение и тази промяна при мен, ако трябва да съм честна дори леко съм притеснена, но пък стилистите от „Амбър“ са професионалисти и знам, че ще изберат най-доброто за мен“, с усмивка споделя Маринела.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване в събота от 14:00. 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация