Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Маринела Иванова: „Моят нов живот започна преди три месеца, когато влязох в предаването“

Маринела Иванова: „Моят нов живот започна преди три месеца, когато влязох в предаването“

Преди три месеца Маринела Иванова, Теодора Михова и София Даракчиева бяха избрани от десетки кандидатури за да влязат в едно от най-големите приключения в живота си. Ние си поставихме за цел да ги променим напълно в рамките на 90 дни като наши ментори бяха Кирил Танев и Стоян Стоянов от „Красиви тела“, както и Милена Стоянова и всички стилисти от студио за красота „Амбър“.

Маринела Иванова имаше натрупани доста излишни килограми, след като за няколко месеца е претърпяла множество операции и то заради грешна диагноза. Нейната цел бе да влезе отново във форма, което да и помогне за забременее. В рамките на „Искам Нов Живот“ тя свали над 12 кг, като в момента топи средно по два килограма на седмица. „Моят нов живот започна преди три месеца, когато влязох в предаването. Благодарение на Кирил Танев, на студио „Амбър“ и екипът на предаването се чувствам прекрасно, всички ми повлияха положително на нагласата за живот. Убедена съм, че в близко бъдеще ще достигна формата, за която мечтая“, с усмивка казва Маринела.

Маринела е категорична, че продължава да тренира активно и след предаването. „Всеки, който мисли, че да си на диета означава да гладуваш това не е вярно. В момента свалям сериозно килограми, а същевременно не чувствам глад“, завършва Маринела Иванова.

Слушайте Power FM за да разберете кога започва сезон 6 на „Искам Нов Живот“ и как може да се запишете за участие.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация