Предна В момента Следва
JAY Z, BEYONCE 03' BONNIE & CLYDE

Искам нов живот

Маринела Иванова: „Искам Нов Живот постави ново по-добро начало за мен“

Маринела Иванова: „Искам Нов Живот постави ново по-добро начало за мен“

Проблемът с метаболизма, който имаше Маринела Иванова вече е в историята. След прекрасната работа на Кирил Танев от „Красиви тела“, тя започна свалянето на килограми и сега от нея се очаква да топи по минимум един килограм всяка седмица. Припомняме, че след серия от медицински интервенции в следствие на грешна диагноза, Маринела тотално променя външния си вид и качва повече от 30 килограма. Освен това при нея се появяват и други здравословни проблеми, най-тежкия от които репродуктивни нарушения.

„Макар и да ми изглеждаше невъзможно, ето че вече започнах да свалям килограми. В началото когато видях, че качвам вместо да свалям, бях много притеснена, но и тогава Кирил ми каза, че това е пътя, за да „излекува“ моя метаболизъм и аз му се доверих на 100%. Вижда се, че не съм сгрешила, а по-важното е, че ще продължа да работя с Кирил Танев и през следващите месеци. Предаването постави началото на моя нов живот и се надявам един ден, съвсем скоро аз и сърпугът ми да се радваме на бебенце, което ще е най-голямата ни награда“, това заяви щастливата Маринела Иванова.

През тази седмица трите участнички в „Искам Нов Живот“ направиха и FITVIBE тренировка във „Витал спорт“, като останаха впечатлени от нейната ефективност. Очаквайте подробности за упражненията и в какви ситуации бихте могли да се възползвате от тях.

Слушайте всеки делничен ден по радио Power FM, 91.1 Mhz за Бургас и региона, редовните емисии на „Искам Нов Живот“, както и обзорното съботно предаване от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация