Предна В момента Следва
LUTRICIA MCNEAL PERFECT LOVE

Искам нов живот

Край на косопада при Маринела Иванова!

Край на косопада при Маринела Иванова!

Малко преди финала на сезон 5 на „Искам Нов Живот“ и трите участнички са в прекрасно настроение. Преди по-малко от три месеца Маринела Иванова, София Даракчиева и Теодора Михова бяха избрани от десетки кандидатки и в рамките на 90 дни получиха уникален шанс за пълна промяна. Тя вече е факт, но справиха ли се стилистите от студио за красота „Амбър“ с проблемите, които имаха трите ни участнички. Разговаряхме с Милена Стоянова по тази тема.

След поредица от неуспешни операции, Маринела Иванова бе получила косопад, с който не успяваше да се справи. Това беше най-сериозното предизвикателство за екипът от „Амбър“.

„Косопадът е една много сериозна тема. Той спохожда много мъже и жени. Особено при дамите след като са родили. Хубавото е, че косопадът не е нещо необратимо и можем да се преборим с него. На пазара вече съществуват много продукти, които спомагат да спрем този процес. При Маринела успяхме да прекъснем косопадът и постепенно нейната коса ще възвърне своя блясък“, сподели Милена Стоянова от студио за красота „Амбър“. Също така тя коментира и как мъжете могат да се справят с този проблем. „В нашето студио започваме да извършваме една нова процедура специално за мъже, но и жените могат да се възползват от нея. Тя се нарича „скалп-микро пигментация. Това е рисуване на коса по скалпа, чрез което визуално създаваме впечатление за коса, а най-хубавото е, че всичко това изглежда естествено. Мога да поканя мъже, който имат подобен проблем, да заповядат при нас за консултация, убедени сме, че ще останат доволни“, допълва Милена.

След по-малко от две седмици участието на Маринела, София и Теодора в „Искам Нов Живот“ ще приключи и всички ще видим тяхната пълна трансформация. Следете всички новини от Сезон 5 всеки делничен ден по Power FM - Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация