Предна В момента Следва
VESELIN MARINOV MALKA JULTA ROKLIA (DJ POWER AFRO EDIT)

Искам нов живот

Коренна промяна в косата на Маринела Иванова

Коренна промяна в косата на Маринела Иванова

Пълната промяна на участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ достигна нови хоризонти. Момичетата бяха подложени на цветова промяна в косите си, като стилистите от студио за красота „Амбър“ избраха най-точните цветове за всяка една от тях.

За Маринела Иванова промяната бе най-видима, тъй като до сега тя беше с естествена, небоядисана коса. „На Маринела направихме един изцяло различен цвят на косата. Нашият коафьор Ани и приложи един блестящ „балеаж“ в леко розови оттенъци. Сега вече косата на Маринела изглежда много по-плътна, по-красива и по-жива, каквато всъщност беше и идеята. И при нея използвахме „смарт блонд“ в комбинация с безамонячен „платиниум“, който  позволява изсветляване на естествени коси. Мисля, че Маринела остана изключително доволна от резултата, а за нас това е най-важното. Промяната за нея бе нещо много приятно, защото при нас в „Амбър“ работи голям екип от професионалисти, които предварително знаят кое ще бъде прието добре от съответния клиент.  Ние се съобразяваме с начина на живот на клиентите, неговия стайлинг, структурата на косата и скалпа, и не на последно място на формата на лицето. Когато сме взели под внимание всичко това, няма как промяната да не бъде приета положително“, това каза Милена Стоянова, като допълни, че за Маринела предстоят още прекрасни мигове в „Искам Нов Живот“.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното съботно предаване от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация