Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Кирил Танев: „Много съм доволен от това, което постигнахме с Маринела“

Кирил Танев: „Много съм доволен от това, което постигнахме с Маринела“

Сезон 5 на „Искам Нов Живот“ е на финалната права. В продължение на три месеца Маринела Иванова, София Даракчиева и Теодора Михова работят върху своята пълна промяна, а съвсем скоро ще видим какво са постигнали за 90 дни. И трите участнички тренират по ръководството на Кирил Танев и Стоян Стоянов от „Красиви тела“, а техните треньори направиха равносметка на изминалите месеци.

Кирил Танев следеше стриктно Маринела Иванова и работеше за отстраняване на огромния проблем, които тя имаше с метаболизма. „Много съм доволен от това, което постигнахме с Маринела. Най-вече от факта, че променихме нейната психика и здравословния начин на живот е вече част от нейното ежедневие. Още в началото казах, че за мен не е важно колко килограма ще свали тя в рамките на предаването. За 90 дни Маринела свали около 10 килограма, но предстои сериозната работа, след която ще достигнем до мечтаното тегло. Главната ми цел с нея бе да покажем, че когато имаш сбъркан метаболизъм или проблем с хормоните, трябва специфична работа, която да реши тези проблеми, а не просто да тренираш и да гладуваш“, сподели Кирил Танев.

За предстоящата им съвместна работа Кирил заяви - „предстои да направим месец, в който да задържим килограмите на Маринела. Целта е тялото да привикне към новите килограми, да се адаптира. След това отново ще започнем нови три месеца с хранителен режим и тренировки, след който постепенно ще достигаме заветната цел, като за около година планирам Маринела да стане около 70 килограма. Тогава вече и всички хормони ще работят по план и се надявам да постигнем главната цел, тя и нейния съпруг да се радвам на едно прекрасно бебе“.

В „Искам Нов Живот“ настоящата седмица е последна, в която трите ни участнички ще тренират и ще спазват хранителен режим, а през следващата ще бъде и финалът на сезон 5. Следете редовните емисии на предаването всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация