Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Кирил Танев: „Маринела е на прав път“

Кирил Танев: „Маринела е на прав път“

Пълната промяна в „Искам Нов Живот“ продължава, като участничките бележат поредната седмица с голям прогрес. Маринела Иванова е свалила цели 7 см от талията си и според нейния треньор Кирил Танев, проблемите с бавния метаболизъм започват да изчезват.

„При нея както споменахме бавния метаболизъм е най-големия проблем. Първите две седмици Маринела не сваляше килограми и в този случай много хора щяха да намалят храната, увеличават кардиото и започват да взимат силни препарати, а това е огромна грешка. Ние с нея останахме на същото хранене, с много калории, също така не променихме и тренировките и метаболизма започва вече да работи. Основното, което взима като добавка е зелен чай с какао на "Цветита Хербал". Този продукт прави три неща основно – дава тонус и енергия, забързва метаболизма и помага за изхвърлянето на излишната вода от тялото. За сега не бързаме с голям брой добавки, ще има естествено промяна във втория месец от тренировъчната програма на Маринела“, това каза Кирил Танев от „Красиви тела“.

През следващата седмица очаквайте и какви процедури направиха Маринела, София и Теодора в студио за красота „Амбър“ и какво им предстои там в следващите седмици.

Вижте тук тренировките на момичетата в спортен център Vital Sport и Аякс.

Слушайте прогреса и пълната промяна на участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“, всеки делничен ден по Power FM от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване, всяка събота от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация