Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Ивета Колева: „В MY Smile професионализма е на много високо ниво“

Ивета Колева: „В MY Smile професионализма е на много високо ниво“

Ивета Колева от сезон 7 на „Искам Нов Живот“ се отличава с много добра дентална хигиена. Тя е човек, който обръща сериозно внимание на усмивката и здравите зъби, но въпреки това има върху какво да поработят с нея специалистите от международен дентален център “MY Smile”.

“В MY Smile ми поставиха алайнери, като тяхната цел е да ми изправят два зъба, които имат изкривяване.  Ще бъда с тези алайнери около месец, след което ще бъдат премахнати. След това ще имам и избелване на зъбите, с което ще приключим с моите процедури в MY Smile. В годините съм обръщала сериозно внимание на денталната си хигиена и нямам сериозни проблеми в тази област. Посещавала съм много дентални специалисти и мога да кажа, че услугите в MY Smile са на доста високо ниво. Специалистите там дават много точни консултации, обясняват по най-добрия начин, кое би било добре да се направи и защо, а това е нещо много важно, когато говорим за дентална медицина“, коментира Ивета.

Следете всекидневните емисии на „Искам Нов Живот“ по Power FM, всеки делничен ден, както и съботното обзорно предаване с начален час 14:00.   Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация