Предна В момента Следва
SLIDER & MAGNIT MORZE

Искам нов живот

И в сезон 7 ще направим дентална промяна на участниците!

И в сезон 7 ще направим дентална промяна на участниците!

Сезон 7 на „Искам Нов Живот“ вече е факт. Съвсем скоро ще станат ясни имената на участниците, които ще имат шанса да променят живота си и то в рамките само на три месеца. През следващите 90 дни ментори в различни области на живота ще направят всичко възможно да дадат ново начало на избраните. По традиция десетки желаещи се записаха за участие, от които трима този сезон ще имат шанса да получат пълна промяна. Както всеки сезон и този път сме подготвили нови изненади, като пълната промяна в сезон 7 ще премине и през Международен дентален център „MY SMILE”. Един от най-новите дентални центрове в Бургас, ще изненада всеки свои пациент с преплетена съвкупност от уникален дизайн, стил и най-високо ниво на дентална и ортодонтна медицина. Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова обещават да решат денталните проблеми на участниците в „Искам Нов Живот“ и след три месеца всеки един участник ще има една прекрасна усмивка.

Д-р Мазор е специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия.  Той е световно  признат лектор на различни симпозиуми в Израел, България, Китай. Главен лектор на GC ORTHO (Япония) за Европа и ортодонтски консултант на Adenta (Германия).

Д-р Магдалена Николова е завършила Медицински университет - Пловдив през 2004 г. От същата година развива частна практика в град Шумен чрез кабинет, а от 2013 г. е собственик на Ем-Дент Шумен, спечелила приз за най-добра нова клиника в България през същата година. Д-р Николова е участник  в много лекции, курсове и конгреси, най-важните от които са за имплантно лечение в Германия , лазерно лечение в Италия.

„Генерална дентална промяна за три месеца е много трудна. Ако участниците се нуждаят от по-бели зъби, фасети на предните зъби или някакви подобни услуги, за три месеца ще успеем да го направим. При нас в MY SMILE ние залагаме изключително много на крайна естетична корекция, като наблягаме на всякакви видове услуги, свързани с ортодонтско лечение, изправяне на зъби или избелване. Също така с лазер можем да коригираме контура на венеца или да поставим импланти.  В момента стоматологията вече е на много развит етап, така че няма проблем, който да не може да бъде решен“, сподели д-р Николова и обеща, че участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“ ще получат една голяма промяна в устата и една по-красива и най-важното по здрава усмивка.

                                                   Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация