Предна В момента Следва
MADISON MARS NEW VIBE WHO DIS (FEAT. LITTLE LEAGUE)

Искам нов живот

Харесвате естествения цвят на косата си, но искате промяна? Студио „Амбър“ ще се погрижи!

Харесвате естествения цвят на косата си, но искате промяна? Студио „Амбър“ ще се погрижи!

Стилистите от студио за красота „Амбър“ споделят, че често имат клиентки, които също както и Теодора Михова от „Искам Нов Живот“, харесват много естествения си цвят на косата и не желаят голяма промяна в тази посока. В случая важно е стилиста да знае как да подходи, за да изгради доверие между него и клиента.

„Да случва се клиентките да не искат голяма промяна в цветовете на своите коси. Но и за тях имаме уникална техника, която е съобразена с това, че можем да запазим като основа цвета на косата и същевременно да го подчертаем и леко да го изсветлим, вкарвайки кичури, които изглеждат по-скоро като коса обагрена от слънчевите лъчи. Стела от студио „Амбър“ направи на Теодора точна тази техника, която се нарича „контуринг“. Чрез тази техника ние изсветляваме определени зони от косата, с които подчертаваме структурата на нейното лице, а с това създадохме и визуален обем на косата“, коментира Милена Стоянова от „Амбър“ и допълва „ стилистите ни са на изключително високо ниво, всички техники на работа са от последните колекции на „Лореал“, а ние чрез снимки показваме на хората резултатите от нашата работа. Установили сме, че по този начин много по-лесно човек разбира какво следва като промяна в косата, а за нас това е важно, защото клиента ясно разбира какво всъщност ще бъде променено“.

Ето как изглежда Теодора в момента:

Ако и вие искате да промените визията си можете да направите професионална консултация със специалистите в студио "Амбър". Посетете ги на място на ул.Трайко Китанчев 51 или си запазете час .

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното съботно предаване от 14:00. Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация