Предна В момента Следва
DJ KHALED WILD THOUGHTS (FEAT. RIHANNA & BRYSON TILLER)

Искам нов живот

Ето кои са участниците в Искам Нов Живот, сезон 5!

Ето кои са участниците в Искам Нов Живот, сезон 5!

Менторите в „Искам Нов Живот“ се спряха на три дами, на които ще бъде даден уникалния шанс да претърпят пълна промяна в следващите три месеца. Това са Маринела Иванова, Теодора Михова и София Даракчиева. След проведените десетки интервюта, менторите имаха нелеката задача да изберат трима участници, които ще бъдат подложени на редица разкрасителни и дерматологични процедури, както и на три месечни тежки тренировка, като целта е след 12 седмици участниците в сезон 5 да претърпят пълна промяна. През тази седмица менторите и участниците започват своята съвместна работа, а всички новини около сезон 5 на „Искам Нов Живот“ може да слушате всеки ден в ефира на Power FM.

Ето и кратки визитки на трите участнички в сезон 5 на „Искам Нов Живот“:

Маринела Иванова е на 24 години от град Бургас. След поредица от операции качва над 40 килограма, които и до ден днешен не може да пребори. Пробвала е няколко вида диети, които обаче се оказват неуспешни и това и действа изключително демотивиращо. Причината Маринела да се запише за участие в „Искам Нов Живот“ е, че заради наднорменото тегло тя и нейния съпруг не могат да имат деца. Маринела се надява участието и в нашето радио реалити да бъде повратна точка в нейния живот.

 

Теодора Несторова-Михова е на 39 години от град Бургас. През годините е започвала да тренира няколко вида спорт, но бързо губи интерес и мотивация. За Теодора е много важно чрез участието си в „Искам Нов Живот“ да покаже на дъщеря си, че няма значение на каква възраст е човек, ако той има мечти и цели трябва да ги преследва до край. Теодора е убедена, че с влизането си в предаването ще успее да постигне мечтаната толкова много години фигура.

 

София Даракчиева е на 25 години от град Бургас. В момента учи психология в БСУ, като се надява на успешно завършване. Според София промяната е неизменна част от живота на всеки човек и нейното участие в „Искам Нов Живот“ ще бъде една положителна промяна. Мечтае да свали 20 килограма и да промени изцяло начина си на живот. Надява се участието и в „Искам Нов Живот“ да бъде началото на един по-здравословен живот за нея. София е категорична, че ще има силите и мотивацията да издържи на пълната промяна в следващите три месеца.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация