Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Ето кои са професионалистите, които ще променят живота ви!

Ето кои са професионалистите, които ще променят живота ви!

Както всеки сезон в „Искам Нов Живот“ и този път ние сме се спрели на огромен брой професионалисти в областта на разкрасителните процедури, дентални специалисти и хора, които ще ви върнат перфектната физическа форма. Менторите във всеки сезон са най-важните за участниците, защото техните съвети и действия внасят положителна промяна в живота на избраните.

Представяме ви менторите в сезон 6 на „Искам Нов Живот“:

Милена Стоянова – основателка на студио за красота “AMBAR . То води своето начало от 1998 година. Милена Стоянова сбъдва своята мечта, като я превръща в реалност и създава магията позната и до днес - „AMBAR“. Салона е разположен в централната част на града на леснодостъпно и комуникативно място. В него ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка и прекрасно отношение. STUDIO AMBAR е олицетворение на импулса за красивото, модерното и индивидуалното във всяка визия и за всеки вкус. Милена е обучаващ фризьор в Academia LÓREAL и ще направи за Вас диагностика, като ще се съобрази с цялостното Ви излъчване. Тя ще сътвори актуален стайлинг и модерна визия!

Нейна грижа ще бъдат проблеми със скалпа, косата, лицето, мигли, грим и прическа, окосмяване и цялостна визия.

 

Д-р Йоав Мазор -  специалист по ортодонтия и лицевочелюстна ортопедия. Собственик и мениджър на компанията PRM 3D’s.
В болница „Shiba“ е мениджър на клинични случаи със специални нужди: ментални увреждания, ортогнатна хирургия, кранио-фациални разстройства и синдроми.
Частната му практика е фокусирана в областта на ортодонтията – лингвални брекети, инвизалайн и др. системи с прозрачни алайнери, микро-импланти (винтове).
Ръководител е на катедра „Ортодонтия“ в “Clalit Smile”- Национален институт за дентално здраве. Член на Израелското Ортодонтско общество. Лектор в Израел, България и  Китай. Главен лектор на GC ORTHO (Япония) за Европа и ортодонтски консултант на Adenta (Германия).

 

Д-р Магдалена Николова - завършила Медицински Университет Пловдив през 2004 г. От същата година, започва частна практика в град Шумен. От 2013 г. е собственик на „Ем дент“ в град Шумен, като клиниката печели приз за най-добра нова клиника в България през същата година. Участник  в много лекции, курсове и конгреси, като най-значимите сред тях са: имплантно лечение в Германия, лазерно лечение в Италия, ортодонтска квалификация в Израел. Курсове за всички видове фасети.

Д-р Николова и д-р Мазор са ознователи на междунареоден дентален център My Smile в Бургас. Те ще имат ангажимента да се погрижат за една от най-важните, но често пренебрегвани части от лицето - усмивката и зъбите.

 

 

София Мазуренко - сертифициран треньор, диетолог, основател на Студио „София“ в град Бургас. Основният и проект е програма за отслабване "Да отслабнем ЗАЕДНО за 8 седмици". От 4-годишна възраст започва да се занимава с танци. Завършва „Първо държавно хореографско училище“, където всеки ден тренира балет, съвременни танци, солфеж, народни и други танци – така се влюбва в движението. През 2009 година започва да преподава. Точно тогава разбира, че най-важното е да обичаш работата си.
Преподава различни занятия (пилатес, гимнастика за отслабване, jumping, zumba, лекции, гимнастика за бременни, ТРХ,  Lady style, модерен балет)

Тя ще се погрижи за спортната и естетическа форма на тялото на участниците, изграждане на хранителен и тренировъчен режими, проследяване на резултатите и други.

Все още можете да се запишете за кастинг като попълните кратка форма за участие. Ще бъдете поканени на интервю, за да определим дали ще бъдете сред избраните участници в Искам Нов Живот: Сезон 6.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация