Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Ето как подчертахме страхотните черти на София

Ето как подчертахме страхотните черти на София

Участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ продължават и пълната си промяна в студио за красота „Амбър“. Стилистите в нашето радио реалити промениха част от цветовете в косите на всяка една от трите ни дами, като до края следващия месец се очакват още промени в тази посока.

„София Даракчиева има прекрасни и много интересни черти, които ние се опитваме да подчертаем.  Изсветляването при нея бе доста трудно, защото в продължение на няколко години има наслагване на много тъмна боя. При нея използвахме един нов продукт от серията „смарт блонд“ на „Лореал“, чрез който многократно можем да изсветляваме косата, без това да я изтощава по никакъв начин. Нашия стилист Руми и приложа една нова техника, наречена „фолиаж“, като на нейната тъмна основа направихме много нежни лилави воали, които се разпръснаха в цялата коса на София“, сподели Милена Стоянова. Тя допълни, че благодарение на тези нови продукти можем да изсветляваме косата си многократно, без да вредим на нейната плътност и еластичност. Това е много важно, защото при едно следващо боядисване колоранта в косъма се запазва и така може да се радваме на новия си цвят дълго време.

Ако и вие искате да промените визията си можете да направите професионална консултация със специалистите в студио "Амбър". Посетете ги на място на ул.Трайко Китанчев 51 или си запазете час .

"Искам нов живот" продължава да се излъчва всеки делничен ден по Power FM. Редовните емисии са всеки делничен ден от 11, 14 и 15 часа, а както и обзорното предаване е в събота от 14:00. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация