Предна В момента Следва
RITON & OLIVER HELDENS TURN ME ON (FEAT. VULA)

Искам нов живот

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

Точно един месец след началото на тренировките в „Искам Нов Живот“, Теодора се чувства прекрасно. Въпреки горещото лятно време, тя е категорична, че се чувства изключително тонизирана.

„Чувствам се страхотно! Започвам втори месец тренировки, като с моя треньор Стоян променихме малко грамажите в хранителния ми режим, ще увеличим и леко натоварванията. От началото на тренировките съм свалила 4 кг, но по-важното за мен е топенето на талията ми. Там имаме голям напредък и съм свалила 5 см от обиколката на талия и ханш. Надявам се да изпълним целта си, убедена съм в своята пълна промяна“, сподели Теодора и добавя „бих посъветвала всеки с натоварено ежедневие като мен, въпреки всички ангажименти с работа и семейство да намери време за тренировки и позитивна промяна в живота си“.

Участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ тренират във „Vital Sport“ и спортен център „АЯКС“ като изпозлват и двата фитнеса с една карта, каквата е концепцията на веригата. През тази седмица те ще претърпят и сериозна промяна в своята визия. И на трите ще им бъде направена промяна в цвета на косата, като от студио „Амбър“ са категорични, че всички промени ще бъдат съобразени с настоящите тенденции.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване в събота от 14:00.  Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация