Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

Точно един месец след началото на тренировките в „Искам Нов Живот“, Теодора се чувства прекрасно. Въпреки горещото лятно време, тя е категорична, че се чувства изключително тонизирана.

„Чувствам се страхотно! Започвам втори месец тренировки, като с моя треньор Стоян променихме малко грамажите в хранителния ми режим, ще увеличим и леко натоварванията. От началото на тренировките съм свалила 4 кг, но по-важното за мен е топенето на талията ми. Там имаме голям напредък и съм свалила 5 см от обиколката на талия и ханш. Надявам се да изпълним целта си, убедена съм в своята пълна промяна“, сподели Теодора и добавя „бих посъветвала всеки с натоварено ежедневие като мен, въпреки всички ангажименти с работа и семейство да намери време за тренировки и позитивна промяна в живота си“.

Участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ тренират във „Vital Sport“ и спортен център „АЯКС“ като изпозлват и двата фитнеса с една карта, каквата е концепцията на веригата. През тази седмица те ще претърпят и сериозна промяна в своята визия. И на трите ще им бъде направена промяна в цвета на косата, като от студио „Амбър“ са категорични, че всички промени ще бъдат съобразени с настоящите тенденции.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване в събота от 14:00.  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация