Предна В момента Следва
ARIANA GRANDE NO TEARS LEFT TO CRY

Искам нов живот

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

„Доволна съм от постигнатото до сега“ сподели Теодора

Точно един месец след началото на тренировките в „Искам Нов Живот“, Теодора се чувства прекрасно. Въпреки горещото лятно време, тя е категорична, че се чувства изключително тонизирана.

„Чувствам се страхотно! Започвам втори месец тренировки, като с моя треньор Стоян променихме малко грамажите в хранителния ми режим, ще увеличим и леко натоварванията. От началото на тренировките съм свалила 4 кг, но по-важното за мен е топенето на талията ми. Там имаме голям напредък и съм свалила 5 см от обиколката на талия и ханш. Надявам се да изпълним целта си, убедена съм в своята пълна промяна“, сподели Теодора и добавя „бих посъветвала всеки с натоварено ежедневие като мен, въпреки всички ангажименти с работа и семейство да намери време за тренировки и позитивна промяна в живота си“.

Участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ тренират във „Vital Sport“ и спортен център „АЯКС“ като изпозлват и двата фитнеса с една карта, каквата е концепцията на веригата. През тази седмица те ще претърпят и сериозна промяна в своята визия. И на трите ще им бъде направена промяна в цвета на косата, като от студио „Амбър“ са категорични, че всички промени ще бъдат съобразени с настоящите тенденции.

Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“ от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване в събота от 14:00.  Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация