Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Денталната промяна за Светла започна!

Денталната промяна за Светла започна!

Три месеца е достатъчно време да се направи по лека дентална промяна за всеки човек, но когато имаме по сериозни проблеми, за 90 дни можем да поставим едно добро начало. Участниците в сезон 6 вече посещават международен дентален център “My Smile” в град Бургас и се подлагат на различни процедури, чиято цел е да се пребори  и изчисти денталните им проблеми. Светла, Йордан, Веселина и Стефка са впечатлени от професионализма и работата на целия екип на “My Smile”. Д-р Магдалена Николова е категорична, че тя и нейните колеги  ще направят всичко възможно в рамките на сезон 6 да научат участниците да спазват една добра орална хигиена.

Светла Ганева е непоправим оптимист и се наслаждава на всеки един момент от участието си в „Искам Нов Живот“. Тя е убедена, че нейното участие в предаването е началото на нещо добро и различно за нея. „За три месеца не знам дали ще успеем да отстраним всички дентални проблеми на Светла, но ще направим всичко възможно. При нея по рождение липсват зародиши на два зъба в долна челюст, а това се среща вече доста често при хората. Това се получава с напредване на еволюцията, тъй като храната е мека и еволюцията „мисли“, че зъбите не ни трябват толкова много. Заради тези изменения в момента Светла не използва изобщо едната си половина при хранене. Вече и поставихме брекети в долна челюст, тъй като там има голямо несъответствие между зъбите. На този етап след като се правим с наместването на зъбите в долна челюст, те ща започнат да кореспондират с горната челюст и след това ще продължим с останалите, по-тежки проблеми при нея“, коментира д-р Николова.

Следете пълната промяна на участниците в сезон 6, като слушате редовните емисии по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация