Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ANNE-MARIE, COI LERAY BABY DON'T HURT ME

Искам нов живот

Д-р Йоав Мазор: „Вярвам в Бургас и поради тази причина направихме нашия дентален център тук“

Д-р Йоав Мазор: „Вярвам в Бургас и поради тази причина направихме нашия дентален център тук“

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина посещават вече редовно „MY Smile“ и специалистите там работят върху техните проблеми.

Разговаряхме с д-р Мазор по темата какво го е накарало да се спре именно на град Бургас, при откриването на международен дентален център “MY Smile”. „На първо място Бургас ми напомням на Тел Авив, моя роден град.  Това е главата причина да направим “MY Smile” тук. Направихме демографско проучван, когато търсихме най-подходящото място за нашия център. Бургас показва бързо разрастване, градът несъмнено върви в правилна посока. Вярвам в Бургас и поради тази причина направихме нашия дентален център тук“, разкри за Power FM д-р Мазор.

Нещо впечатляващо от професионалния път на д-р Мазор е, че той е изобретил и патентовал различни дентални приспособления, чрез които по-бързо да се справяме с проблемите в тази област. „Занимавам се предимно с проучвания и разработки в сферата на ортодонтията. Ако погледнем в близко бъдеще, ще видим едно много добре сливане между технология и ортодонтия. Когато ползваме технология,  лечението винаги е по-точно и по-бързо. Денталният център в Бургас се фокусира именно в тази област – „дигитална ортодонтия“. Човек трябва да обръща сериозно внимание на денталната и орална хигиена. Тя трябва да се раздели на две част. Първата е всекидневната грижа, която полагаме за нашите зъби, а втората е лечението, което им прилагаме. Тези две части трябва да вървят ръка за ръка, като не трябва да си позволяваме да подценяваме, която и да било от тях“, сподели д-р Йоав Мазор.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация