Предна В момента Следва
ELTON JOHN, DUA LIPA, JOEL CORRY COLD HEART (REMIX)

Искам нов живот

Д-р Николова:“Лазерното избелване има много предимства“

Д-р Николова:“Лазерното избелване има много предимства“

Д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина посещават вече редовно „MY Smile“ и специалистите там работят върху техните проблеми.

Разговаряхме с д-р Николова относно промяната на  Стефка и през какви етапи ще премине тази промяна. „При лазерното избелване на зъбите, каквото ще направим на Стефка, максимално можем да си позволим три процедури, разбира се зависи от конкретния случай. Много е важно от какъв цвят на зъбите тръгваме в началото и какъв цвят иска да постигне пациента в края. Също така целта ни е да постигнем максимално естествен бял цвят.  Най-често две процедури са напълно достатъчни за да постигнем добър резултат. При Стефка ще направим именно две процедури с лазерно избелване. Първата вече е направена, но тъй като тя има свръх чувствителност на зъбите, чрез специален гел отстранихме този проблем и сега вече можем да направим второто лазерно избелване“, коментира за Power FM д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация