Предна В момента Следва
4MAGIC TOGETHER (VECHERAI RADO)
ON AIR 18:00 - 21:00
Power Hour Програмата

Искам нов живот

Д-р Николова съветва: „Консултирайте се по-често със специалисти, когато имате дентални проблеми“

Д-р Николова съветва: „Консултирайте се по-често със специалисти, когато имате дентални проблеми“

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“. Светла, Стефка, Йордан и Веселина посещават вече редовно „MY Smile“ и специалистите там работят върху техните проблеми.

Още в началото на сезон 6, на Светла Ганева и бяха поставени брекети в дола челюст. Д-р Николова работи върху отстраняването на редица дентални проблеми при Светла. „Погледнато в по-далечното бъдеще смятам, че за около 8 месеца ще постигнем крайната си цел при Светла. След три месеца ще и премахнем брекетите и ще и поставим „мост“ в горна челюст. Споменах преди време, че на Светла и липсват зародиши на няколко зъба. Този проблем е все по-често срещано явление. Родителите често се шокират, когато разберат, че децата им имат този проблем. Но искам да подчертая, че понякога това е проблем, а понякога е добре за самото дете. Няма общо правило, когато говорим за липсата на зародиши, съветвам родителите да се съветват със специалисти, ако децата им имат подобен проблем. И в двата случая има решение“, сподели за Power FM д-р Николова.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация